Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Народно лечение  »  Премахване на психо-маги...  »  Тета лечение

Тета лечение

Тета лечение

Какво представлява този метод?

Името на метода произлиза от мозъчната честота Тета. Тя варира от (4-7 цикъла в секунда). Това е състояние на мозъка, в което той се намира в дълбока релаксация или медитация, когато сънуваме, по време на сън, точно преди (сън или заспиване) и веднага след събуждане.
Метода Тета е набор от техники, чрез които се научаваме да проникваме в нивата на нашето подсъзнание. Там се съхраняват нашите спомени и усещания, които управляват нагласите, убежденията и нашето поведение. Независимо дали нашите вярвания са възпитавани в нас от родители, ментори, културни вярвания или от собствен опит, те подсъзнателно въздействат върху живота ни. Там ще намерим причините за всичките ни проблеми, а така също ще ни се покажат и пътеките за преодоляването им.
Програмите могат да ни служат в наша полза или вреда. Много хора живеят с неосъзнатата програма, че не могат да успеят. Дори и да са били преуспяващи в продължение на много години,понякога те внезапно изгубват всичко или правят така, че да се провалят. И тъй като не разбират, че се саботират сами, процесът продължава. Те не разбират, че дълбоко в тях се таи програма, която носят от детството. Та се крие в подсъзнанието и чака възможност да навлезе в живота им.
С помощта на тази проста техника, съзнателно може да влезнем много бързо в Тета състояние на мозъка, и там се свържем с по-високото съзнание, което е вътре в нас и също така ръководи цялото творение. Може да го наречете Бог, Христос, безусловна любов, Създател, Буда и така нататък. Не е необходимо да се отказва човек от своята религия, а само да се свърже още по-дълбоко с това в което вярва.
Методът е разработен и практикуван от Ваяна Стайнбъл. Тя е художничка, писателка и благодарение на нейната естествена харизма и състрадание към нуждаещите се, я определя като интуитивен учител. Тя се е посветила да разпространява своя метод по света. Ваяна е обучила практикуващи и учители които работят в четиредесет страни. Уебсайта: www.thetahealing.com

Какво ни дава методът Тета?

Когато мозъкът се намира в състояние на вибрацията Тета можем да презапишем онези негативи, които ни пречат в ежедневието, като съзнателно ги променим в положителна посока. Това пренастройване на информацията е трайно и така животът ни се променя до реални положителни резултати. Тета-метода е процес, който води до физически, психически и душевни промени, чрез насочена молитва към Създателя. Нашият Създател иска от нас във всеки момент от ежедневието ни да сме здрави, силни и щастливи. Това е наше рождено право.
Чрез метода Тета се учим да създаваме тази действителност в живота си.

www.thetahealerbg.com

Рейтинг: 3.6/5 на базата на 10 оценки
прегледи 29088

Препоръчани продукти

Коментари за Тета лечение

 1. .

  Bullshit на тета степен. Недоказани с нищо твърдения на самозвани лечители, които си играят с отчаянието на хората и готовността има да се хванат като удавник за сламка на всеки "универсален" метод за (само)помощ. Четете научна литература, хора, учете се да мислите. Не да вярвате на езотерични глупости.

 2. 1.

  Да. Перфекно работи. Направих измервания и те показват,че проблема изчезва за няколко секунди.

 3. 2.

  Съжалявам духовно бедните, който поставят всичко на „научна“ основа. Днес науката твърди едно, а утре обратното. Случва се непрекъснато.

 4. 3.

  Въпрос към Анонимен-Как направи тези измервания???:-)

 5. 4.

  Измерванията се правят радиестезично.

 6. 5.

  Измерванията се правят радиестезично.

 7. 6.

  Всичко изглежда много впечатляващо, но защо са толкова високи цените на курса? За три дни-400 лева?

 8. 7.

  Здравейте, този метод е на Ваяна Стайбъл и цените се определят от нея. Знанието и уменията, които ви се предоставят да усвоите са наистина безценни.
  http://www.thetahealerbg.com/

 9. 8.

  И като дадеш парите и усвоиш уменияга, защо ще искаш да повториш курса?!

Подобни статии