Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Народно лечение  »  Премахване на психо-маги...  »  Премахване на психоатаки чрез баене

Премахване на психоатаки чрез баене

Премахване на психоатаки чрез баене

Али Шуган пред в-к. “Старозагорски Новини”

Понеделник, 18 Февруари 2013

ИМАТ ЛИ ОБЯСНЕНИЕ ЧОВЕШКИТЕ АНОМАЛИИ?

- Г-н Шуган, говори се много за способностите Ви, бихте ли ни разказали накратко какво представлява методът Ви на въздействие?

- Това е комбинация от специални текстове на арабски и силна психологическа целеустременост от концентрация, въображение и емоции. Тук играе важна роля не само силата на словото, но и тази на амбицията и духа. Прилагането им произвежда мощна енергийна сила, която внушава и кодира подсъзнателни програми на спокойствие, самоувереност, адекватност и положително развитие. Нарича се “специализирано баене”, защото се отличава от разпространеното бабино баене с мощното си положително въздействие и непосилната за всеки дълготрайност (20-60 мин). Силата му не само променя поведението и привличащите се обстоятелства в живота, но се изразява и на физическо ниво, като подобрява влошените биохимични процеси на организма с техните известни или неясни диагнози.

- Баенето не е ли много стар и непрактичен метод?

- С многовековното си съществуване баенето е доказало своята актуалност и необходимост за всички времена. И днес силата на словото и мисълта под форма на добропожелания или молитви е широко приложима. Под формата на благопожелания методът се заражда в Близкия изток от древни незапомнени времена и се използва от окултния свят като съпротива на магическите психоатаки. По-късно еволюира от заклинания в молитви и поетични текстове – мантри. През 809 година този метод наред с билкотерапията са практикувани в първата построена в света болница “Дар Аш-Шифа”, която била в Дамаск по време на владетеля Харун ар-Рашид. Понастоящем методът се практикува все по-малко въпреки мощния си ефект върху болестите на съвремието.

- Как успявате да влияете до такава степен на физическо ниво?

- На всички ни е известно, че 80% от болестите са чисто психологични или психо-соматични, т.е. зад физическите симптоми в дълбочина стои някакво разбалансиране в нашето психо-емоционално състояние. Отстраняваме първопричината, т.е. психо-емоционалното разбалансиране, и физическите симптоми изчезват. С други думи, изкореняваме плевелите, а не се борим със стъблата и листата им. Взаимовръзката между психика и тяло е добре известна в миналото. “Здрав дух в здраво тяло” е една от мъдрите поговорки на древноримския поет Ювенал. А днес съвременната науката дава подробности как по голямата част от ДНК информацията, направляваща биохимичните процеси в организма, действа по инструкции на подсъзнателната информация и нейните форми на психо-емоционално състояние.

- Има ли Вашето баене странични ефекти и съвместимо ли е с лекарските медикаменти?

- Няма странични ефекти. Преди напълно да се нормализира състоянието, има обостряне на психологическия и физически стрес, и неговите симптоми. Това е, защото става въпрос за изчистване, а не потискане. До постигане на крайния резултат пострадалият може да продължи да употребява потискащи симптомите билкови отвари или медицински медикаменти.

- Разкажете за няколко случая, при които сте помагали?

- Ние изживяваме живота си според програмите, на които е настроено нашето подсъзнание. Програмите променят контрола над възприятията и начина на обработка на информацията. Онова, с което сме захранили или са ни захранили нашето подсъзнание, става изходен материал за нашите постъпки и дела. Там се запечатва всичко, което ни се случва. За да се изчисти от замърсители, подсъзнанието връща лентата на мислите и емоциите назад във времето, докато възвърне началното си естествено състояние.

С метода помагам при неоснователна непоносимост, дразнения и раздяла. В много случаи семейства осъзнават, че няма обективни причини за разрастващата се непоносимост, кавги и раздори, но подсъзнателно изпадат в безконтролност и безпомощност пред вътрешния тласък към взаимно напрежение и раздяла. Някои получават непоносимост или апатия към определен обект. Разказват за поява на силен психологически дискомфорт в обекта, а извън него всичко било нормално. След като поръсят обекта с заредена вода, хората с благодарност разказват за нормализиране на положението им.

Други хора, след като са обиколили безнадеждно много болници и лекари, идват при мен с оплакване за полова пасивност – импотентност или фригидност. При някои се стартира в началото на интимната връзка при сгодяване и женитба, а при други – по всяко друго време, дори след като са имали деца. Едни разказват, че тази пасивност и отблъскване се появява само към конкретно лице, а други говорят за тотална пасивност и отрицание към всички от противоположния пол. След няколко процедури напрежението, страховете, потиснатостта и отблъскването се заличават.

Стотици хора идват с оплаквания от чести неудачи и злополуки. Разказват за системни проблеми, които ги преследват навсякъде. Те смятат, че за напрежението, стреса и нещастията им са отговорни лошите обстоятелства и събитията, които преживяват. След процедурите ми те се успокояват и със самоувереност говорят, че вече не се страхуват от обстоятелствата. Не след дълго разказват, че са се избавили от проклетията на живота и привличат все повече успехи. Всичко това ми говори, че негативната подсъзнателна нагласа е отговорна за множество нещастия в живота ни. Съзнателно искаме успех и благополучие, но подсъзнателно, с вътрешните си страхове и отрицание, ние ги отблъскваме, а подсъзнанието винаги е по-силно от уморяващото се с критерии съзнание!

- Стресът е отговорен за много заболявания, някои от които са неизлечими. Означава ли това, че методът Ви оказва благоприятно влияние и върху тях?

- Трябва да отбележим, че “тялото е инструмент на психиката ни” и за да подобрим телесните си биохимични процеси, трябва да подобрим психологическото си състояние. А подобряването на психологическото ни здраве с медикаментозно лечение се постига много трудно, защото при него се набляга на химията и опиата. Това е все едно да лекуваме зъбобол с аулин или друг опиат, а такъв подход превръща заболяването в хронично и неизлечимо. Аз прилагам психологически метод на въздействие. С него помагам при безсъния и нервна възбудимост. Има хора, които идват при мен и споделят, че се чувстват постоянно напрегнати и страдат от безсъние. Някои дори споделят за кошмарни сънища, вследствие на които са се внедрили подсъзнателни програми, отключващи различни заболявания. На други животът им се обезсмисля крайно и трайно, така изпадат в клинична депресия. Четвърти са с паническо разстройство. При пети се отключва и шизофрения. С няколко мои упорити процедури симптомите им напълно изчезват. В началните процедури тези симптоми на натрапчиви мисли за празнота, обърканост, страдание, страх и смърт се усилват и едва след това се предотвратяват. Такива реакции са неразделна част при всяко изчистване на подсъзнанието от тежки форми на негативизъм.

При стрес всичко в организма – мускули, стомах, черва и кръвоносни съдове, се свива, вцепенява и атрофира. Това води до аномалии с различни поражения и диагнози, върху които дълготрайното баене оказва благоприятно влияние.

- Повлияват ли се и автоимунните заболявания от метода Ви?

- Да. Подсъзнанието контролира имунитета. С влошаването на психологическото състояние се отключват и автоимунни заболявания. Едно от тях е базедова болест (гуша) – автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Тя възниква вследствие на ненормално усилената й дейност. С процедурите ми се обострят характеризиращите я симптоми на нервното напрежение, усилено сърцебиене, уголемяване на жлезата и изпъкналост на очите, а след това и трайно изчезват.

Лошото психологическо състояние или слабият дух според подсъзнателната програма води и до слаба кръв. Така се отключва и анемията. Отново според подсъзнателната програма се нанася и друго поражение на кръвта, а именно левкемията. За това борбата с първопричината е от жизнено значение за ефикасността в ликвидирането на тази и други болести.

- Не смятате ли, че онова, което изисква оперативна намеса, не може да се отстрани с психологически методи?

- При физически травми наистина е така, но при психо-соматични заболявания има много алтернативи, предложени от неконвенционалната медицина. Най-доходоносна за някои е оперативната намеса – “късай и хвърляй”, но без да са използвани други съществуващи алтернативи, според мен това е краен неразумен вариант. Докато човек има здрав дух, изграден с вяра, самоувереност, спокойствие и упоритост, ще има и здрав имунитет, а при това никакъв вирус и бактерия не могат да поразят неговия организъм. Различните негативни психологически програми отслабват имунитета и отключват стотици гъбични и вирусни заболявания. Така се отключват много кожни заболявания, кисти, хемороиди, миоми и мастопатия и всякакъв вид ракови заболявания. Недоброкачествените тумори с метастази не могат да се отключат без съответното психологическо предразположение. С усилване на духа имунитета контролира свободните радикали – атакуващи и унищожаващи жизненоважни клетъчни структури. Така че тя ги създава и тя може вътрешно да ги разложи и претопи. Мощното антиоксидантно въздействие на коктейла, от питейна вода с точно съотношение между качествен ябълков оцет и чист мед, на био-химично ниво се справя също много добре с тези поражения. Не смятам, че всяка заразена и болна плът трябва да се откъсва от тялото ни, нито пък, че самоубийствената токсичност на химиотерапията и лъчетерапията ще изградят здраво тяло. Това е мое лично мнение и то се споделя от мнозина, но всеки сам избира пътя си към живота. При процедурите на системно едночасово баене поразените места от рака реагират с обостряне на болка, след което не само външният вид, но и медицинските изследвания показват буквално топене и липса на вече регистрираните поражения.

- Доколкото знаем, голяма част от здравословните проблеми се обострят от определени храни…

- В практиката си срещам хора с язви и колити. Това са група заболявания, които поразяват лигавицата на стомашно-чревния тракт, по-специално тънките черва и дебелото черво. Отключват се предимно от подсъзнателни настройки, насочващи повишено напрежение или емоционален стрес към конкретните части на организма. Постоянно високото кръвно налягане, наречено хипертония, също е от психо-соматичен произход. Ето защо определени храни не отключват тези заболявания, а само ги обострят при вече наличното психо-емоционално предразположение. При процедурите ми от баене се наблюдава обостряне на техните симптоми, а след това и трайна липса на съответните оплаквания. При отстраняването им, колкото по-голяма давност имат, толкова повече усилия и затруднения ми създават, затова отбягвам да се занимавам с оплаквания, утвърдили се с прекалено голяма давност.

- С какво бихте посъветвали нашите читатели?

- Напоследък списъкът със заболявания на психическа и психо-соматична основа се разраства все повече и повече. Хората не осъзнават, че става въпрос за пандемия или чума. При много от оплакванията лекарите се затрудняват още при самото им диагностициране, а да не говорим при лечението им. Методите им не включват духовни практики за душевно релаксиране и отстраняване на стреса. А неизлечимото е лечимо с активиране на вътрешните ни духовни сили. В това се състои и делото ми – чрез специализираното баене да ги активирам. Ние можем да си помогнем много със силата на положителните си емоции и самовнушението. Всеотдайната емоционално разпалена молитва векове наред е играела тази роля. Това е психологически закон, от който за жалост ние не се възползваме. Стресът не поразява безразборно човешките органи и техните функции, защото е съпроводен с подсъзнателни програми, направляващи го – кое в организма да излезе извън норма и до каква степен да бъде поразено. Както има положителни, така има и негативни психологически способи на атакуващо внушение, обсебване, телепатично програмиране, омагьосване и психоатаки. Този, който убива духът ни с негативни подсъзнателни послания, убива и тялото ни, затова нека се грижим не само за тялото ни, но и за духовното ни енергийно състояние. Нека се борим за оцеляване, без да нарушаваме нечии чужди права!

Али Шуган

Източник: http://starozagorskinovini.com/

Рейтинг: 4.4/5 на базата на 7 оценки
прегледи 36153

Препоръчани продукти

Коментари за Премахване на психоатаки чрез баене

 1. .

  Али Шуган не е завършил богословко образование, а арабска фиология! Но е много добре запознат с духовните практики и е постоянно търсен. Отказва да ясновидства. В нета има доста информация за него.

 2. 1.

  Dushterq mi e s 5 godishna diagnoza "panichesko rastroystvo". Pet godini se muchehme s lekarstva, reduvashe gi edni sled drugi, ot stari kum po-novi i kakvo? Bolesta se okaza hronichna i neizlechima. Vseki mesec lekarite i fermacevtite ni pribirat parite dokato stanahme zavisimi do grob ot tqh. Napulno sum suglasna, che poveheto bolesti sa s psihologicheski proizhod dori i raka. Pochti vsichko e na stresova i nervna pochva. Dulgogodishnata diagnoza na dushterq mi e fakt, koyto govori za bezsilieto na lekarite i che trqbva da se tursi alternativna medicina. Stiga veche s tezi himii i otrovi. Chovek dokato ne opita ne moje da se uveri, no nie veche se uverihme zashto lekarite ne mogat da lekuvat psihika, a samo podurjat. Vsihko e izmisleno za pari, no pone da q bqha izlekuvali.

 3. 2.

  Чудя се защо при една толкова напреднала наука и технология традиционната медицина на лекарите и фармацевтиката все още не е успяла да предотврати милионите смъртни случай на рак и други болести? А още по-интересното е, че дори да се появи някой, който посочва ефикасно лечение на тези болести бива освиркван и подиграван от мисионерите и пласиорите на фармацевтиката. Хуманността и спасяването на човешки живот или огромните печалби от намаляване броя на населението е целта?? Аз лично не успях да си излекувам автите с медикаментозните мазила, а само с елементарните чист мед и хлябна сода. Много често простичките и евтини неща лекуват онова, което непосилните за всеки скъпи фермацевтични продуктите не успяват!

 4. 3.

  Tozi metod e naistina strahoten. Posetihme sus semestvoto mi g-n. Shugan. Tozi mladezh e ne samo mnogo nacheten, no i dava realni rezultati. Neshto, koeto predi nego ne otkrivahme v nikoi drug. Naistina nqma neizlechimi bolesti ima nenamereni metodi. Day Bozhe da ima poveche hora kato nego.

 5. 4.

  Az veche posetih g-n. Shugan za visokoto mi kruvno. Blagodarena sam mu, che veche sprqh s tri mesechnoto poddurjane s lekarstva. No predi da se opravq ot proceduirite golqma kriza prejivah, no s idvaneto na rezultata razbrah, che vsichko si zaslujavashe.

 6. 5.

  Най-зловещият и непоносим проблем ми беше не толкова в стреса, колкото в стомаха. Съчетание между колит, гастрит и язва. С интензивни процедури от баене след като прекарах кризи напълно се възстанових и сега вече не спазвам никакви диети, защото нямам заболяване, което да дразня. Бъди благословен г-н. Шуган!

 7. 6.

  Много те моля,Ивелина,дай ми координатите на Али Шуган,а и кога приема.Много те моля.Налага се Спешно да го посетя.По -добре,ако имаш и телефона му.Предварително ти благодаря за отзивчивоста ти.

 8. 7.

  Обръщам се към всички,които са го посетили и знаят адреса му да ми го изпратят.Предварително ви благодаря.

 9. 8.

  az sa6to bih iskala da go posetq,molqvi daite mi nqkakvi koordinati ili telefonen nomer da se svarja s nego 6te sam vi mnogo blagodarna:)

 10. 9.

  Телефони за връзка с Али Шуган:
  Mtel: 0886 934 982 (тел. е на БОБ)
  Globul: 089 88 39 431

  Още информация:
  http://www.newage.bg/екип/али-шуган

 11. 10.

  M,Николова мога да помогна на дъщеря ти,но трябва да ме посетите в къщи.Ако желаете добавете коментар.

 12. 11.

  Zdravejte Stanka! Ne vi poznavam, no blagodarq za zagrijenostta. Dushterq mi napulno se izlekuva s procedurite na Ali Shugan. Nad 10 proceduri j napravi. Prekara golemi krizi. Dobre, che g-n.Shugan ni predupredi inache shtqhme da se otkajem i nqmashe da napravim sledvashtite finalni proceduri. Mnogo sme dovolni ot nego. Nqkolko meseca veche sme spreli napulno lekarstvata.

 13. 12.

  Здравейте,искам да попитам,някой от вас знае ли дали Али Шуган може да излекува окр,натраплива невроза.За тези които са запознати,това е много мъчително състояние в което страдащия е връхлитан от постоянни натрапливи мисли с мъчителен характер,които блокирват психиката му и всичко останало,все пак това се води за най-упоритото и специфично психологическо разтройство.Сега съм в това състояние и незнам докога ще мога да живея по този начин.Благодаря ви.

 14. 13.

  molq,koito e hodil pri G-n Shugan skoro da dade otzivi.ako moje i telefon za vrazka,blagodarq

 15. 14.

  M.Nikolova, zdraveite! Mnogo bih iskala da se svurja s Vas za pove4e info, otnosno tova kak se e spravila du6terq Vi...az sum v tozi ko6mar ot 7 god. i samo se tup4a s hap4eta,koito sa vremenno spasenie.Blagodarq predvaritelno!
  stanka M.,zdraveite i na Vas, ako moje i Vie da mi ostavite nqkakvi koordinati 6te sum Vi bezkraino blagodarna

 16. 15.

  Мили хора, Народе, просветете се - съществува т.н. памет на водата (руски, японски, американски учени) - има много материли в тази насока, а съшо така ние си имаме светена вода, вода молитвено-свещенна. От друга страна - силата на вашите мисли (лоши или добри) или вяра ви въздейства - искате или не. ........темата е отворена и въпросът е - "всичко е в главата" - и повторено .....става истина

 17. 16.

  много е интересно да разбера.....................как смятате ккво ви помага - аз ще ви отговоря онова, което е в главата ви, а то е вашата вяра - силна и непоколебима......със същия успех с 10-на или дори по-малко искренни молитви в дома ви, в храма .....който посещавате......ще постигнете дори и по-добри резултати...........и много по прилични разходи.................

 18. 17.

  Izglejda, nqkoi dosta se e potrudil..........................

 19. 18.

  Kade se namire tozi psiholog

 20. 19.

  Здвавейте, пиша ви за да ви питам някой бил ли е с диагноза уртикария , или още копривна треска ( сугреб) и ако има такива да пишат дали баенето помага.

 21. 20.

  как мога да се свържа с М.Николова за повече информация

 22. 21.

  od koja drzava e i kakp bi dosle do kontakt do nego

 23. 22.

  имам обсесивно компулсивно разтройство, има ли някой на който Али Шуган е помогнал,Благодаря Ви предварително!

 24. 23.

  i az imam okr leka forma dali go lekuva

 25. 24.

  P.PAVLOVA KAK DA SE SVARJA S VAS

 26. 25.

  Mojeteli da pomognete imam problem s zdraveto

 27. 26.

  често се разболявам,образуват ми се кисти постоянно и ми се стовари втори спонтанен аборт,на какво може да се дължи...

 28. 27.

  Всичко се лекува, трябва само да се намерят истински хора.

Подобни статии

Лекуване със свинска мас

Лекуване със свинска мас

Свинската мас, предимно несолена или промита в 9 води, намира голямо приложение в нашата народна мед...
Лекуване с оцет

Лекуване с оцет

Оцетът е мощно лечебно средство, при това винаги ни е под ръка. Познат от древността, той има незаме...
Лекуване с черен пипер

Лекуване с черен пипер

Черният пипер в народната медицина намира приложение главно за загряване при простуда. Предлагаме ня...
Лекуване с тамян

Лекуване с тамян

Обикновен тамян Болки в бъбреците Пие се отвара от овес - 1 винена чаша овес се залива с 1 л вод...
Лекуване нишадър

Лекуване нишадър

Нишадъра (амониевия хлорид) намира широко приложение в народната медицина. Предлагаме някои най-попу...