PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Лекуване с домашни средства

Лекуване с тебеширен и костен прах

Себастиан Кнайп препоръчва лекуването с тебеширен прах за деца, боледували от рахит, хора със слаба конструкция на скелета и страдащи от анемия и алергия.

  • 2 пъти дневно по 1/4 чаена лъжичка тебеширен прах, разтворен във вода или просто поръсен в храна, се поема заедно с нея. Кнайп твърди, че това лечение дава превъзходни резултати.

Брадавици, кожни обриви 

  • Натриват се с мед и се поръсват с тебеширен прах.
    Костният прах бива черен, бял и сив.
    Черният се получава, когато кост от току що заклано животно се държи на силен огън, докато се превърне на въглен и след това се счуква.
    Белият прах се получава, когато костта се гори, докато побелее като гасена вар.
    При сивия прах се смесват равни части черен и бял прах и няколко ситно нарязани зърна от бял тамян. Да се внимава при приемане на праха. Тамянът да не опира до зъбите, защото предизвиква почерняването им.
    Костните прахове имат забележително тонизиращо действие след тежко боледуване и отпадналост на организма. Приемат се по същия начин като тебеширения прах.
Рейтинг:

Отзиви

ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА КОСТНАТА СИСТЕМА Е НАЙ ДОБРЕ ДА СЕ КОНСУМИРА СЧУКАН НА СИТЕН ПЯСЪК ЧЕРУПКА НА ЧЕРНОМОРСКИЯТ РАПАН. ТОЙ СЪДЪРЖА ОРГАНИЧЕН КАЛЦИЙ, КОЙТО СЕ ПРИЕМА ДОБРЕ ОТ ОРГАНИЗМА. ЗЪРНАТА МОГАТ ДА БЪДАТ НЕ ПО ГОЛЯМИ ОТ 2 ММ. Киселината в стмаха го растваря. Дозировка: 1 кубически сантиметър се приема със някаква течност, веднъж на 10 дена. най подходящо е, сокът от половин лимон разреден в чаша вода. Приема се един месец, 10 дена се прекъсва и след това пак един месец Това значи 3 месеце в една година. Най добре е да се растегли приема през цялата година, което значи, да се приема всеки четвърти месец от годината.
Валентин
Явно има и други мнения! Чел съм, че поради редовна работа /ползване на тебешири/ учителите са най-често болни от шизофрения.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...