Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Народно лечение  »  Лекуване с домашни средс...  »  Лекуване със сяра

Лекуване със сяра

Лекуване със сяра

Болки в стомаха 

 • Вземат се равни части медицинска сяра, сода бикарбонат и захар. Размесват се добре. Сварява се отвара от жълт кантарион. 3 пъти дневно 2 часа преди хранене се пие по 1/2 чаена лъжичка от сместа със 100 г отвара от кантарион.

Екзема 

 • 1 пакетче сяра на прах от аптеката се размесва с 1 кг свинска мас, 1 ампула витамин а и тубичка боров вазелин. На болните места се прави топла баня със смрадлика. Без да се избърсват, като изсъхнат се намазват с мехлема. Местата се покриват с марля, върху нея се слага чиста хартия и се прави отново баня със смрадлика. Бинтова се, за да не се замърси. Тази процедура се прави веднъж седмично в продължение на 1 месец.

Хемороиди 

 • Смесват се 3 чаени лъжички сяра и 1 супена лъжица мед. Всяка сутрин се изяжда по 1 чаена лъжичка от сместа.

Дископатия 

 • Смесват се добре 1 супена лъжица сяра, 1 супена лъжица захар, 3 супени лъжици пресято царевично брашно и 3 изпечени и счукани глави лук. Ушива се платнена торбичка, достатъчно голяма, за да обхване болното място и се напълва с приготвената смес. Налага се, превързва се с вълнен шал. Лечението трае 6 дена. При нужда се повтаря след 1 ден почивка.

Шипове на врата 

 • Счуква се 1 глава чесън, разстила се върху парче памучен или ленен плат и се поръсва със сяра. Завързва се добре на петата и се обува вълнен чорап. Държи се не повече от час. Петата се намазва със свинска мас. Лечението продължава седмица, като лапата се сменя - първо на едната, следващата вечер на другата пета.

Болни стави, ревматизъм, артрит, шипове 

 • Към 1 глава счукан лук се прибавя 1 чаена лъжица сяра. След хубаво разбъркване се прави съгреваещ компрес на болезнените места. Държи се 2 часа, след което болният се намазва с мазнина.

Полиартрит 

 • Вечер краката и ръцете се измиват добре и още влажни се поръсват обилно с медицинска сяра. Слагат се ръкавици и чорапи и така се преспива. Повтаря се 5 вечери подред.

Безапетитие 

 • 2/3 чист пчелен мед и 1/3 медицинска сяра се смесват добре и всяка сутрин се приема по 1 чаена лъжичка.
Рейтинг: 2.6/5 на базата на 11 оценки
прегледи 83036

Препоръчани продукти

Коментари за Лекуване със сяра

 1. .

  При лечението на "Болни стави" колко дни подред се повтаря лечението?
  Благодаря

 2. 1.

  Заглавието "Шипове на врата" , а рецептата за шипове на пети.

 3. 2.

  Сириус Д стимулират човешкото тяло при всички видове травми и здравословни проблеми, както и с всякакви дегенеративни процеси и изменения. Сириус Д подпомага борбата с редица считани за нелечими или труднолечими и хронични състояния на стави, тъкани, органи, кожа (виж случаите по-долу). Хора, които приемат алтернативния продукт споделят за благотворен ефект в широк диапазон проблеми от травми и артрози по опорно-двигателния апарат, до хронични и автоимунни процеси по тъкани, органи и системи. На какво се дължи това?  Въздействието на продуктите Sirius-D е ползотворно за целия организъм. Това е така, защото Sirius-D оказва положителен ефект върху проблемите в 4-те нива на нашия организъм, като започва регенерацията от клетките, преминава към тъканите, след това се насочва към органите, за да окаже накрая регенеративното си въздействие и върху системите в човешкото тяло.

 4. 3.

  сяра с препчен лук е най-добрата комбинаця за ставни проблеми

Подобни статии