PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Лекуване с домашни средства

Лекуване с пчелен прашец

Пчелният прашец е съставен от мъжки полови клетки на цъфтящи растения, обогатен от пчелите със секрети от слюнчените им жлези.

Подходящ е за лекуване на чернодробни заболявания, атеросклероза, липедимия (увеличаване на мазнините). При продължително лечение подобрява състоянието на болни от аденом на простатата и простатит, депресивни състояния и хроничен алкохолизъм. Ефикасно средство за общо укрепване на организма.

Съхранява се на тъмно и хладно място. Може да се смеси с мед в съотношение 2 към 1.

За общо укрепване

  • Усилена доза: 30 г пчелен прашец дневно, средна доза - 20 г и поддържаща доза -10 г приети сутрин и вечер, 30 минути преди хранене.

Пчелният прашец смесен с мед се взема по 2 чаени лъжички сутрин и вечер.

Полова слабост

  • 100 г пчелен прашец се разбърква добре с 500 г мед. Взема се по 1 супена лъжица 3 пъти дневно 30 минути преди хранене. Добре е заедно с приемането на пчелния прашец под езика да се сложи и пчелно млечице с големина на бобено зърно.

Невроза

  • Всяка сутрин 1 час преди закуска да се взема по 1 чаена лъжичка цветен прашец.

Пърхот

  • В корените на добре измитата коса се втрива смес от цветен прашец и пчелно млечице. След 1 час косата се изплаква с вода, в която е разтворен 1 чаена лъжичка цветен прашец.
Рейтинг:
3.1/5 на базата на 15 оценки

Отзиви

Цветния прашец се разтваря в лимонов сок за около 1 час е напълно готовСмесва се с мед и се разбърква,става като течен шоколад.Взимам го от днес,ей така,щото ми е вкусно,по 1ч.л 3 пъти в деня,когато се сетя.
Става ли прашец,ядки и мед
miro
Аз съ го вземал единпът за два месеца и резолтатът беше силно лебидо.Страхотен продукт
Помага ли за киста при яйчника?
Аз искам да попитам напълнява ли се от пчелния прашец
Виж още отзиви
Коментирай
loading...