Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Народно лечение  »  Алтернативни методи  »  Благодарността – лечението на душата и тялото

Благодарността – лечението на душата и тялото

Благодарността – лечението на душата и тялото

Здравейте, казвам се Ангелина Димитрова и съм от град Варна. Винаги, когато имах нужда, за да реша даден проблем попадах във сайта NewAge и намирах отговора търсен от мен. Прекрасни статии, прекрасни теми удивена съм, от това, че има хора, които обичат и се грижат за нашата духовност, защото без нея хората сме загубени. Моята причина, за да пиша е точно тази духовност,която ме въвлече в танца на живота, с която духовност човек се чувсва там където иска, или онова лечебното Тук и Сега. Дълго време живеех за хората, за тяхното одобрение и мнение, докато един ден не чух диагнозата „кисти на гърдата” и „поликистозни яйчници” и си казах, тези диагнози са за лекарите, не за мен. В моето съзнание имаше само тъга и липса на любов, знаех, че това е моментът, за да се науча да обичам и да се преродя с новото тяло и новото „Аз”. Започнах с първото, което почувствах, че е моето нещо и това беше „Обичам себе си!” на Луйз Хей. Всеки ден, повтарях колко се обичам, и колко прекрасен човек съм. Всеки Божий ден, аз благодарях на Бог, за моето съществуване и моето  красиво „Аз”, взе да се появява на бял свят. Основното, което мечтаех е да започна на чисто, а когато човек желае нещо, от цялото си сърце Цялата Вселена го подкрепя. Ако човек желае да започне на чисто, първо чисти душата си от минали травми и обиди. Отминалите действия, са си отминали, и позволявайки им да останат в душата ни, те се превръщат в отрови. А ние, нямаме нужда от това, в лечебният процес. Миналите действия, които „измъчват” съзнанието и не го оставят да гради своето ново „Аз”.

От няколко дена, седмици, дори месеци чета книгите на Луйз Хей, които са просто омиротворяващи и вдъхновяващи, за хора изгубили себе си и вътрешното си усещане за красота, обич и желание за творене и съществуване. Книгите ми дадоха възможност да намеря себе си, и душата, която вдишва въздуха при всеки възможен момент, за да живее. Книгите бяха моето решение, и пътят за моето изцеление. Книги за една изтормозена душа, която се луташе всеки ден и не намираме смисъл, дори за една усмивка. Душа изтормозена и неосъзнаваща, че грешки няма, има само действия, разбирания и убеждения, които градят пътя ни днес.

В един красив ден аз научих, че след две операции с имена „Миомектомия на матката” и „Лапароскопия”, ако не променя мислинете си, ме очаква трета. Защото моето мислене беше същото, както преди. Тъжно и безнадежно самотно.  Вече подготвена от четенето на много книги, в които авторите описваха една и съща причина, за появата на кисти. Това беше ОБИДАТА към Любим човек, от другият пол. Естествено аз съм жена и обидата беше насочена към моя съпруг. И не само това, но и отказване от женствеността, от онази наша женственост, която ни различава от другият пол. Беше дошъл моментът, както визира Луиз Хей „Да заобичам себе си!”, но не само на думи, а на дела и усещания. Да науча себе си, че съм прелестна се оказа лесна задача за мен, защото чувайки отново същата диагноза си казваш...”това е, нямам време за губене в тъга и разочарование”.. Ти вече си минал по този път, той е отъпкан и носи своите уроци, не страховете и страданията, а уроците са нашите случки в живота. Отъпканият път лесно се минава, защото този път имам силна мотивация, която ми дава силите за моето оздравяване и това е Любовта. Всеки ден със ставането, аз казвам на душата си, че я обичам, гледайки се в огледалото. Но не това е причината, за да ви пиша и да ви насочвам, как да намерите пътя към себе си, а да ви споделя, как аз намерих пътя към себе си, и ако това може да помогне и на вас, бих била двойно по щастлива.

Вероятно има хиляди жени, като мен,  които таят болка и огорчение от миналото, и това им пречи да намерят себе си и да заобичат живота. Но, моля Ви заслушайте си във вътрешното си „Аз”, и ако то ви казва време е, пишете всичко, онова, което чувствате, че ви е тежко. Напишете всяка обида, която сте почувствали, и на нейно място поставете новите си усещания, новите моменти, които очаквате за себе си. Освободете се от всичко, което ви гневи. Пишете и горете и отново пишете и горете, докато го забравите и то остане на белият лист. Истина е, че когато пишете, онова, което ви е горчало остава там, на белият лист, а когато го запалите, се освобождавате от него напълно. При мен не се получи от първият път, аз писах ли писах, горях в печката и пак писах. Това се нарича Шрайп Терапия, дамата, която ме посъветва да направя това лечение е  терапевт по ирисова диагностика. Получава се, повярвай те ми, плачеш и пишеш. След това си по лек от птица. Душата се чисти, от сълзите и всичко излиза.

Като втора следващата стъпка ви препоръчвам да си купите най-красивата тетрадка от която и да е книжарница, с най-големите листи. Вътре пишете всичко, което ви се случва, и му благодарете. Пишете с благодарност, за всяка емоция, която изпитате, тя е дошла за да ви научи да бъдете себе си. Благодарете на сълзите си, благодарете на въздуха, без който вашият дъх не може, благодарете за водата, за храната, за здравето си всеки ден, като пишете. Когато благодарим, ние си позволяваме да зависим от вида емоция, дори и тя да е тъга или сълзи в очите. Та това е прекрасно, Дънов споделя, че сълзите са очистващи, и лицето става благо. Вярно е това! Пишете с благодарност за всичко случващо се през деня, дори и за телефонното обаждане, с което не сте били съгласна. Благодарността удвоява доброто. Благодаря!  Благодарете, дори когато не се отнасят човешки с вас! Вие не зависите от емоциите на другите, а от вътрешната си потребност да благодарите, за това че вие съществувате и светът има нужда от Вас. Това е единствената дума, която си позволявам да споделя, че чисти карма, носи новото в живота ви и го увеличава, като доброто се настанява трайно във вас. Някой ще каже: „Но как така, аз ви съветвам, защото лично съм го изпитала.”, ако опитате и се доверите на себе си, ще разберете, че дори не ви казвам нещо ново, вашата душа вече го е знаела това.
Душата ми след всяко Благодаря е като пеперуда, която е намерила любимата си градина от цветя, за да й се наслади. Творете и не се страхувайте, благодарността е по силна от всяка мантра или йога упражнение. Не отричам нито едното, нито другото, но чрез Благодарността си възвърнах здравето и съм Благодарна за това! А, вие за какво сте благодарни?...Пишете, творете и Бог да е с Вас!

Ангелина Димитрова

Рейтинг: 4.3/5 на базата на 19 оценки
прегледи 35999

Препоръчани продукти

Коментари за Благодарността – лечението на душата и тялото

 1. .

  vsi4ko elqbov

 2. 1.

  Благодаря ти, Ангелина! :)

 3. 2.

  Чудесно е всичко написано.Не се бях сетила да благодаря на сълзите, но да те ме пречистват , толкова рядко...Благодарете и на враговете си, защото те са наши учители.Учители по търпение, смирение и благодушие.Не се притеснявайте, че ще ви сметнат за слаби - това е сила!

 4. 3.

  Мили дами, искрено и от сърце ви благодаря, че моята история ви е докоснала. Да, мила Таня, толкова си права, че животът ни застава и ни учи да сме благодарни, не само за това или онова, а за общата картина Живот. Болестта се превърна в скрит урок, а не в чудовището, което е дошло в моето тяло. Благодарна съм, че вътрешната ми сила ме е напътствала да открия не думата, а усещането в живота. Винаги ще продължавам да и благодаря за всичко! Благодаря на всички Ви, за всичко! С тази удивителна и чудновата дума "Благодаря" Вселената докосва всички Нас! Благодарен ден от мен!

 5. 4.

  търсещи духовност хора ,забравихте бога .изгонихте го ,не го почитате ,той не беше във вашия живот .откога господ е говорил говори и ще говори и нехаете за словата му

 6. 5.

  Във всеки един миг, съм се и се оповавам на Бога, и ако моят бог е без лице, и без твърди намерения, а е просто една чиста душевност, готова да обича и да прости, тогава защо моят Бог да е по лош, от който и да е друг Бог. Без Бог, аз не бих имала вяра за каквото и да било, аз просто споделих, че обичам всички, и точно първата Божия заповед, ме доведе до този извод. Обичай себе си, както и ближния! Благодаря, на всеки за споделеното мнение, обичам ви, каквито мисли и да имате и да вярвате, това са вашите мисли, вашите чувства. Ако те не вредят на никого, приемам ги, ако не ме докосват - уважавам ги. Да бъде, всичко, онова, което ни докосва и ни прави, повече човеци, от думите. С много обич, от мен за всички!

 7. 6.

  Благодаря ти, Ангелина, за енергията с която ни зареждаш :)

 8. 7.

  Ако за миг си позволим да облечем мислите си за този ден, в широка усмивка! Да кажем, на утрешното аз, благодаря, че си до мен, и че те има! Да си подарим, спокойстието и топлината в душите си! Да се научим, да казваме "Благодаря ти", на който и да е, когато и да е, независимо от повода и причината! Защото има огромна отплата в това да отдадеш дължимото на хубавото във всеки един момент, във всяко преживяване, гледайки Източника, Бог, който както го нарича, с благодарно сърце! Тогава няма да има причина, да се страхуваме от вятъра, или от снежинките, които танцуват и играят играта, наречена Живот! С прошепнати думи на благодарност, ние започваме да се издигаме над лъкатушенията на земното съществуване и закотвяме живота си в любовта, която трае вечно.

  Пожелавам, на всички, да не спирате да танцувате и да я играете тази игра! Струва си! Спокойна нощ! Мир и любов, ви желая Валери, от сърце!

 9. 8.

  Благодаря,Ангелина!:)

 10. 9.

  Бъдете, благословена Диляна! И аз ви благодаря! :)

 11. 10.

  Ангелина, бъдете Благословена!!!
  Това е нещото, което имах нужда да прочета имайки на предвид душевното ми състояние - оставащо непроменено месеци на ред подхранващо се ежедневно от събитията които ме следват и поредицата от неудачи които ме съпътстват. Мисля да пробвам терапията с горенето на написаното на лист хартия и както съветвате многократно. Обсебена от неприятните емоции около мен и вглъбена в тях просто забравих или по-скоро дори не се сещах за вълшебството на думичката Благодаря(!), въпреки познанията ми за нея. За това Ви споменах, че точно това е нещото от което се нуждаех да прочета и аз наистина Благодаря,че попаднах на вашия пост. Благодаря и на вас, че Ви има Ангелина!

  Желая Ви крепко здраве и слънчеви емоции!
  Благодаря на Вас, на хората прочели и разбрали поста Ви, дори и на тези, за които не е до там разбираем и не на последно място - Благодаря на себе си !!!

 12. 11.

  Благодаря Ангелина! Бъдете Благословена!

 13. 12.

  Благодаря, Ангелина! Моля, пишете още и още. Имаме нужда да четем подобни откровения. Това дава надежда, че всички тези хубави случки, които четем в тези книги, се случват наистина, а не са само хубави приказки написани с цел печалба на автора. Напишете го като ръководство за хора, които много са чели, но не са успели по една или друга причина да го приложат на практика в своя живот. Защото, може би, са изпуснали нещо съществено или не са разбрали написаното. Ще помогнете на всички нас. Отново благодаря :)

 14. 13.

  Мили дами, Ваня, Поля....искрено и от сърце, съм щастлива с вашите думи, мисли и чувства. Потребността ни един от друг е повече от всякога. Но знаете ли, какво е онова, което ни събира днес с вас, едно послание, което моята любима Луиз Хей е написала, и това е "Доброто временно е изчезнало от нас". Искрено и от сърце, се надявам да не се губете, в тъгата, въпреки, че тя е едно прекрасно усещане, в което откриваме себе си. Искрено и от сърце, се нядавам, да се обичате, толкова силно и да си благодарите за това. Знаете ли защо, защото го заслужавате! Вашата душа ще ви е благодарна, така както моята на мен. Благодаря ви за всяка усмивка, която сте си подарили, или изплакана сълза, с която сте се прочистили,четейки моите преживявания. написала. Това е моята истина, време е за вашата истина. Творете я с умвивка, и повярвайте ми, искрено ще се насладите на себе си. Вашата душа го очаква. Хубава неделя, където и да сте. Благодаря ви! Не спирайте да очаровате себе си, останалото не е важно. Важни сте си вие!

 15. 14.

  Толкова приятно ме развълнувахте, че забравих да споделя името си. Още веднъж Ви благодаря, за това, че ви има! Усмихвайте се, и се обичайте!

 16. 15.

  Здравейте ! Прекрасно написано. Бях много развълнувана. От години се терзая за мои грешки. Щ е пробвам Вашия опит. Благодаря, че още има като теб.!!

 17. 16.

  Благодаря!

 18. 17.

  Точно сега имах нужда от това. Благодаря, че Ви има и споделяте толкова лични неща. Имам нужда от духовен водач за да вървя по пътя.Съжалявам, прости ми, обичам те, благодаря.

 19. 18.

  Az taka stignah do tova duhovno izdigane,chrez nezgodite ,koito me spoletiaha ,za koeto sam BLAGODARNA I sega jivota mi e podreden taka kakto iskam I sinhron s BOJIITE planove .

 20. 19.

  ((((((( Бог е Любов )))))))

 21. 20.

  А някой може ли да предложи метод за естествено възстановяване на липсващи зъби :)

 22. 21.

  Няма такъв метод ,но това трябва да ви говори нещо за вас самия Явно не се обичате достатъчно за да допуснете това Мислете повече за себе си с любов !Бог да е с вас !

 23. 22.

  Положителна статия-бих се пробвал с някой неща.Ще пиша,ако го направя.До 21,Петър Воденичаров:Има една книжка,намира се в нета.Казва се"как си отгледах нови зъби" от Михаил Столбов.Вярвам,че е възможно,но с огромен труд и воля.Дано ти помогне.

 24. 23.

  Njamam dumi,moga samo da kaja edno goljamo BLAGODARJA!

 25. 24.

  прошката вярата и благодарноста.ако прощаваме за всичко и на всички вярваме силно без да допускаме и най малкото съмнение ако благодарим на вселената за лошото и хубавото и дори и за най дребните неща няма да сме болни и нещастни и вселената ще ни дава всичко в изобилие

 26. 25.

  Ангелина, едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен.Радвам се,че има хора като теб.Благодаря ти от сърце.Бъди жива и здрава,обичай себе си и близките хора до теб.Късмет и успехи ти пожелавам!

 27. 26.

  БЛАГОДАРЯ!!!

 28. 27.

  Blagodarya ti Lina, bydi zdrava i Bog da te pazi.

 29. 28.

  Благодаря ти Ангелина! Радвам се, че има хора като теб! Прегръщам те! Успехи !

 30. 29.

  БЛАГОДАРЯ ТИ АНГЕЛИНА!ДА ТЕ ПАЗИ БОГ!

 31. 30.

  Благодаря Ви Лина!Бъдете жива и здрава и от Бог благословена!

 32. 31.

  Blagodarq! :-)

 33. 32.

  Neka Bog vi dava zdrave i 6tastie!

 34. 33.

  Neka Bog vi dava zdrave i 6tastie!

 35. 34.

  Blagodaria

 36. 35.

  Благодаря!

 37. 36.

  благодаря ти Ангелина,че разтърси душата ми и докосна сърцето ми Юлияна

 38. 37.

  Да бог е душевност той е чистота, като му благодари ме,ние благодари ме и на себе си. По този начин почистваме себе си! Благодаря че има хора със чисти сърца, това е благодат и любов и но спокойствие за вас и за мен! Благодаря ти Ангелина!

 39. 38.

  Привет, на всички, които сте прочели статията. Благодаря ви, мили хора, за това че сте разбрали колко много любов има и във вас, и в нея. Написах я за всички ни, за да открием онова, място в душата ни, където е складирана лечебната сила на Любовта, изразена чрез думата "Благодаря!". Мили хора, Eleonita, Даниела Иванова, Здравка, Ангелина Василева, Марияна, дамата, която ме нарича с чаровното име Лина, Дарина, Младен, Анна Хаджиянева, Елена Георгиева, Румяна Добрева, Валентина Матева. Благодаря ви, че сте тук, че ви има на тази земя. Обичайте се, обичайте и бъдете здрави! С много обич от мен, за всички вас - Ангелина!

 40. 39.

  Страхотна статия още веднъж се удивлявам на чуото наречено Живот тук и сега има неща и хора които разтърсват до дъно мислите докосват най чувствителни места Благодаря от все сърце Ангелина ти си една от тях който има очи да гледа и уши да слуша Бог да те благослови

 41. 40.

  Дълго вирвях по този труден път на живота истигнах до същия извод.Сега съм спокойна и се усмихвам всеки ден!

 42. 41.

  Blagodaria Angelina za spodelenoto! Zelaid vi mnogo zdrave I usmivki!

 43. 42.

  Много,много Ви Благодаря Ангелина. Искам,да Благодаря още,и на моя приятелка,която ми отваря очите към Вярата Благодаря ти Роси.

 44. 43.

  Благодаря ви! : )

 45. 44.

  Минах по този път успешно.

 46. 45.

  Пак попаднах тук,случайно,макар,че случайни неща няма и искам пак да Благодаря на Ангелина,защото тя е моето вдъхновение,а също и на всички хора ,които са писали тук,БЛАГОДАРЯ Ви от сърце и бъдете БЛАГОСЛОВЕНИ!

 47. 46.

  Много хубава статия зареждаща душата

 48. 47.

  Здравейте, мили дами! Знайте, че Ви благодаря, за всички хубави думи, които сте написали. И ви изпращам цялата си любов и уважение, към всяка една от вас. Бъдете щастливи! Ангелина Димитрова

 49. 48.

  blagodarq!i 4estit praznik na vsi4ki dami.

 50. 49.

  Благодаря Ви Ани!Практикувам благодарноста,но за изгарянето на листа не знаех.Чела съм Луиз Хей,но ми е трудно да обичам себе си.

 51. 50.

  Благодаря Ви Ангелина за този прекрасен и полезен разказ за всички ни. Страхотно е че сте успяли да се справите трудностите и сте успяли да обикнете себе си. Това не е никак лесно. Бъдете Благословенна, както и всички Вие!

 52. 51.

  Да,прекрасна статия и хубави разсъждения!На думи сякаш всичко може и много е лесно,но на дела...Кажете ми как трябва да благодарят и на кого почернените родители на прекрасното момиче Вероника,което им бе отнето от един убиец-изверг! И на него ли трябва да благодарят!Има още хиляди подобни случаи,има безброй крадци,убийци,инасилвачи,педофили...и т.н. И на тях ли да прощаваме и да благодарим!Не трябва да се благодари сляпо за всичко-щяло и нещяло.Когато се благодари,трябва да знаеш как,на кого,защо и дали да благодариш!

 53. 52.

  Прочетох споделеното от Ангелина и всички коментари....Уважавам мнението на всеки един от вас,но мисля че всички говорите за едно...БОГ.Няма по хубава книга от Библията.а това с горенето на някакви листа ми звучи супер езотерично,нещо,което не върви редом с БОГ.Пожелавам ти скъпа Ангелина наистина да намериш себе си...не чрез езотериката,а чрез истинската литература-Библията ...Успех....

 54. 53.

  Забравих име..:)

 55. 54.

  Blagodarq vi skapa Angelina za otkrovenieto i va6iq razkaz,
  radvam se za vas i postignatite rezultati!Badete zdrava i ot Bog Blagoslovena!Vseki si pravi izvodi za sebe si, kakvo trqbva da napravi za napred.Az sa6to sam 4ela Louise Hay i sam mnogo Blagodarna na neq i na vsi4ki koito sa i sadeistvali da napi6e i izdade neinite knigi!Badete zdravi vsi4ki koito vzehte u4astie v diskusiqta i Blagodarnostta kam Angelina!Obi4aite se i obi4aite vsi4ko koeto vi doprinasq za va6iq komfort!Bog da vi Blagoslovi!!!

 56. 55.

  Благодаря за споделянето и полезните съвети!!!Подейства и много успокояващо за една объркана душа.....

 57. 56.

  Мога само да кажа едно сърдечно БЛАГОДАРЯ !

 58. 57.

  Благодаря Ви,Ангелина!Чудесна статия за душата и важността да благодарим за всяко нещо.Убедена съм,че това помага,особено тогава,когато положим усилия да обектив себе си.Бъдете жива и здрава и благословена,защото го заслужавате.

 59. 58.

  Здравейте мили хора! Благодарна съм, че съм тук на тази прекрасна Земя, и имам възможността да се докосна до Вас, дори оттук. Заинтригуваме писанието на номер 53, ще си позволя да ви нарека с този номер, защото не сте си оставили името, а и не е задължително. Искам да ви споделя точно на Вас, че именно Библията е книгата, с която лягах и заспивах всяка вечер, когато безжизненото ми тяло се бореше. Всяка вечер, с нова молитва. Всяка вечер, с нов зов към Бог. Именно, Библията е книгата, с която се научих да благодаря, защото знам, че Бог ме върна, за да изпълня мисията си, с която съм дошла. А, това за листа, ми беше препоръчано от една докторка, по ирис-диагностика, но на която не помня името. Това беше моя ритуал, за да се изчистя от миналото си. НО само и единствено на Бог, съм благодарна. Или на Източника, на Силата, на Вселената, всеки си го споделя и тълкува по свой начин. Нямам претенции да съм била права в избора си, въпроса е, че подейства и бях облекчена. Сега съм на работа, и съм щастлива! Бъде щастливи, и се радвайте на всеки миг. А, всичко останало ще си дойде на мястото, в точният момент. Бъдете благословени всички, въпреки, че не ви познавам! С много обич, от мен!

 60. 59.

  Blagodarq ti Angelina! Saglasna sam s tebe i s vsi4ki ymeehti da blagodarqt na vsi4ki koito go zas'yjavat 'vseki trqbva da bade malko egois i predi vsi4ki da yvajava sebe si i kogato se borih za tova i vqrvah na nai golemiq Bog stavah i lqgah s negovoto ime jivota e po lesen i sqkah nehtata se podrejdat po na4in, koito iskame.Nqma dryga takava sila ,koqto ti vdahva spokoistvie i vqra da varvih napred,da yvajavah sebe si i okolnite i kogato go pravih a sahto Blagodarih i mnogo vajno e da ymeeh da prohtavah zahtoto tova te pre4istva i osvobojdava negativa v teb i ydaljava mira i spokoistvieto ti.Prohtavaite i Blagodarete vinagi za da se 4ystvate spokoini i htastlivi,pravete go dori na vragovete si pak tqh ima koi da ci sadi.Blagodarq na vsi4ki, koito 4etat tazi statiq i tezi redove.Bawete blagoslovenni.

 61. 60.

  Здравейте, Цветинка! Времето, като процес на осъзнаване, лечение, оздравяване продължи около пет години. А, за да поддържам здравето освен самовнишение и благодарност паралелно пиех добавки, разходки, прочистване със сокове. Цялостна промяна в мислене, държание, реакция. Изпила съм с литри, билки за имунитет, за правилна обмяна на веществата. Билките са случайно, закупени от троянски балкан и други места. Храня се редовно, почивам, медитирам, и още куп неща, които ми е невъзможно да изброя. Но основното, всяка сутрин....самовнушение, че денят е прекрасен и това е така. Чаша гореща (по точно преварена вода) . ...вдишвания от йога.... Една обща моя си концепция за здраве....Надявам се, Цветимка, да съм Ви била полезна. Бъдете благословенна!

 62. 61.

  Цветинка бързам да уточня, че лечението, което съм провела е било проследявано от лекар, а не самоволно и на произволен принцип. Това е важно да ви го споделя. Хубав ден, и с вяра напред!

 63. 62.

  Blagodarq .Dokato tsetqx napisanoto vijdax sebesi , no vuv po kusen etap .otkrixa mi rak na chiikata na matkata predi 4 mesetza i ot 3 vetse sum operirana. Vuv momenta vuv koito razbrax zapo4nax da tursq literatura za samoosuvurchenstvane i popadnax na izlekuvai jivotut si ot Luiz Xai. Jivotut mi se promeni.Za sujelenie ne jiveq vuv Bulgariq i edinstveniqt na4in e da 4eta prez saitove i elektroni knigi no ne uspqvam da namerq dostatu4no informatsiq

 64. 63.

  Прекрасно..., толкова е лесно да си здрав и млад....., радвам се за Вас , че сте го открили.....успех.., продължавайте все така да вървите по пътя.....и ще срешнете сродни души и много Любов...., радваите се на всичко което влиза и излиза в живота Ви..

 65. 64.

  ot dysha BLAGODARIQ!

 66. 65.

  Моля дайте ми някъкъв телефон за връзка

 67. 66.

  Ще ви напиша facebook...
  Angelina Petrova....
  Надявам се, да се открием...

 68. 67.

  Здравейте казвам се Галя Георгиева ! Благословена да сте за споделено с нас!

 69. 68.

  Здравейте, Ангелина! Благодаря за това, което сте написали, то ми дава надежда. Не зная как да се свържа с Вас, във фейсбук има и други дами с Вашето име. Бихте ли ми изпратили покана за приятелство- Zdravka Marinova ( Zara). Имам заболяване, за което лекарите казват , че не може да се лекува. Вече 2 години се опитвам да се справя сама. Желая Ви здраве и обич !

 70. 69.

  Прекрасно, докосващо❤ БЛАГОДАРЯ ЗА СПОДЕЛЕНОТО❤❤❤

 71. 70.

  Благодаря!
  https://galdini.net/damski-obuvki

Подобни статии