Назад до Премахване на психо-магически влияния

Премахване на психоатаки чрез баене

Али Шуган пред в-к. “Старозагорски Новини”

Понеделник, 18 Февруари 2013

ИМАТ ЛИ ОБЯСНЕНИЕ ЧОВЕШКИТЕ АНОМАЛИИ?

- Г-н Шуган, говори се много за способностите Ви, бихте ли ни разказали накратко какво представлява методът Ви на въздействие?

- Това е комбинация от специални текстове на арабски и силна психологическа целеустременост от концентрация, въображение и емоции. Тук играе важна роля не само силата на словото, но и тази на амбицията и духа. Прилагането им произвежда мощна енергийна сила, която внушава и кодира подсъзнателни програми на спокойствие, самоувереност, адекватност и положително развитие. Нарича се “специализирано баене”, защото се отличава от разпространеното бабино баене с мощното си положително въздействие и непосилната за всеки дълготрайност (20-60 мин). Силата му не само променя поведението и привличащите се обстоятелства в живота, но се изразява и на физическо ниво, като подобрява влошените биохимични процеси на организма с техните известни или неясни диагнози.

- Баенето не е ли много стар и непрактичен метод?

- С многовековното си съществуване баенето е доказало своята актуалност и необходимост за всички времена. И днес силата на словото и мисълта под форма на добропожелания или молитви е широко приложима. Под формата на благопожелания методът се заражда в Близкия изток от древни незапомнени времена и се използва от окултния свят като съпротива на магическите психоатаки. По-късно еволюира от заклинания в молитви и поетични текстове – мантри. През 809 година този метод наред с билкотерапията са практикувани в първата построена в света болница “Дар Аш-Шифа”, която била в Дамаск по време на владетеля Харун ар-Рашид. Понастоящем методът се практикува все по-малко въпреки мощния си ефект върху болестите на съвремието.

- Как успявате да влияете до такава степен на физическо ниво?

- На всички ни е известно, че 80% от болестите са чисто психологични или психо-соматични, т.е. зад физическите симптоми в дълбочина стои някакво разбалансиране в нашето психо-емоционално състояние. Отстраняваме първопричината, т.е. психо-емоционалното разбалансиране, и физическите симптоми изчезват. С други думи, изкореняваме плевелите, а не се борим със стъблата и листата им. Взаимовръзката между психика и тяло е добре известна в миналото. “Здрав дух в здраво тяло” е една от мъдрите поговорки на древноримския поет Ювенал. А днес съвременната науката дава подробности как по голямата част от ДНК информацията, направляваща биохимичните процеси в организма, действа по инструкции на подсъзнателната информация и нейните форми на психо-емоционално състояние.

- Има ли Вашето баене странични ефекти и съвместимо ли е с лекарските медикаменти?

- Няма странични ефекти. Преди напълно да се нормализира състоянието, има обостряне на психологическия и физически стрес, и неговите симптоми. Това е, защото става въпрос за изчистване, а не потискане. До постигане на крайния резултат пострадалият може да продължи да употребява потискащи симптомите билкови отвари или медицински медикаменти.

- Разкажете за няколко случая, при които сте помагали?

- Ние изживяваме живота си според програмите, на които е настроено нашето подсъзнание. Програмите променят контрола над възприятията и начина на обработка на информацията. Онова, с което сме захранили или са ни захранили нашето подсъзнание, става изходен материал за нашите постъпки и дела. Там се запечатва всичко, което ни се случва. За да се изчисти от замърсители, подсъзнанието връща лентата на мислите и емоциите назад във времето, докато възвърне началното си естествено състояние.

С метода помагам при неоснователна непоносимост, дразнения и раздяла. В много случаи семейства осъзнават, че няма обективни причини за разрастващата се непоносимост, кавги и раздори, но подсъзнателно изпадат в безконтролност и безпомощност пред вътрешния тласък към взаимно напрежение и раздяла. Някои получават непоносимост или апатия към определен обект. Разказват за поява на силен психологически дискомфорт в обекта, а извън него всичко било нормално. След като поръсят обекта с заредена вода, хората с благодарност разказват за нормализиране на положението им.

Други хора, след като са обиколили безнадеждно много болници и лекари, идват при мен с оплакване за полова пасивност – импотентност или фригидност. При някои се стартира в началото на интимната връзка при сгодяване и женитба, а при други – по всяко друго време, дори след като са имали деца. Едни разказват, че тази пасивност и отблъскване се появява само към конкретно лице, а други говорят за тотална пасивност и отрицание към всички от противоположния пол. След няколко процедури напрежението, страховете, потиснатостта и отблъскването се заличават.

Стотици хора идват с оплаквания от чести неудачи и злополуки. Разказват за системни проблеми, които ги преследват навсякъде. Те смятат, че за напрежението, стреса и нещастията им са отговорни лошите обстоятелства и събитията, които преживяват. След процедурите ми те се успокояват и със самоувереност говорят, че вече не се страхуват от обстоятелствата. Не след дълго разказват, че са се избавили от проклетията на живота и привличат все повече успехи. Всичко това ми говори, че негативната подсъзнателна нагласа е отговорна за множество нещастия в живота ни. Съзнателно искаме успех и благополучие, но подсъзнателно, с вътрешните си страхове и отрицание, ние ги отблъскваме, а подсъзнанието винаги е по-силно от уморяващото се с критерии съзнание!

- Стресът е отговорен за много заболявания, някои от които са неизлечими. Означава ли това, че методът Ви оказва благоприятно влияние и върху тях?

- Трябва да отбележим, че “тялото е инструмент на психиката ни” и за да подобрим телесните си биохимични процеси, трябва да подобрим психологическото си състояние. А подобряването на психологическото ни здраве с медикаментозно лечение се постига много трудно, защото при него се набляга на химията и опиата. Това е все едно да лекуваме зъбобол с аулин или друг опиат, а такъв подход превръща заболяването в хронично и неизлечимо. Аз прилагам психологически метод на въздействие. С него помагам при безсъния и нервна възбудимост. Има хора, които идват при мен и споделят, че се чувстват постоянно напрегнати и страдат от безсъние. Някои дори споделят за кошмарни сънища, вследствие на които са се внедрили подсъзнателни програми, отключващи различни заболявания. На други животът им се обезсмисля крайно и трайно, така изпадат в клинична депресия. Четвърти са с паническо разстройство. При пети се отключва и шизофрения. С няколко мои упорити процедури симптомите им напълно изчезват. В началните процедури тези симптоми на натрапчиви мисли за празнота, обърканост, страдание, страх и смърт се усилват и едва след това се предотвратяват. Такива реакции са неразделна част при всяко изчистване на подсъзнанието от тежки форми на негативизъм.

При стрес всичко в организма – мускули, стомах, черва и кръвоносни съдове, се свива, вцепенява и атрофира. Това води до аномалии с различни поражения и диагнози, върху които дълготрайното баене оказва благоприятно влияние.

- Повлияват ли се и автоимунните заболявания от метода Ви?

- Да. Подсъзнанието контролира имунитета. С влошаването на психологическото състояние се отключват и автоимунни заболявания. Едно от тях е базедова болест (гуша) – автоимунно заболяване на щитовидната жлеза. Тя възниква вследствие на ненормално усилената й дейност. С процедурите ми се обострят характеризиращите я симптоми на нервното напрежение, усилено сърцебиене, уголемяване на жлезата и изпъкналост на очите, а след това и трайно изчезват.

Лошото психологическо състояние или слабият дух според подсъзнателната програма води и до слаба кръв. Така се отключва и анемията. Отново според подсъзнателната програма се нанася и друго поражение на кръвта, а именно левкемията. За това борбата с първопричината е от жизнено значение за ефикасността в ликвидирането на тази и други болести.

- Не смятате ли, че онова, което изисква оперативна намеса, не може да се отстрани с психологически методи?

- При физически травми наистина е така, но при психо-соматични заболявания има много алтернативи, предложени от неконвенционалната медицина. Най-доходоносна за някои е оперативната намеса – “късай и хвърляй”, но без да са използвани други съществуващи алтернативи, според мен това е краен неразумен вариант. Докато човек има здрав дух, изграден с вяра, самоувереност, спокойствие и упоритост, ще има и здрав имунитет, а при това никакъв вирус и бактерия не могат да поразят неговия организъм. Различните негативни психологически програми отслабват имунитета и отключват стотици гъбични и вирусни заболявания. Така се отключват много кожни заболявания, кисти, хемороиди, миоми и мастопатия и всякакъв вид ракови заболявания. Недоброкачествените тумори с метастази не могат да се отключат без съответното психологическо предразположение. С усилване на духа имунитета контролира свободните радикали – атакуващи и унищожаващи жизненоважни клетъчни структури. Така че тя ги създава и тя може вътрешно да ги разложи и претопи. Мощното антиоксидантно въздействие на коктейла, от питейна вода с точно съотношение между качествен ябълков оцет и чист мед, на био-химично ниво се справя също много добре с тези поражения. Не смятам, че всяка заразена и болна плът трябва да се откъсва от тялото ни, нито пък, че самоубийствената токсичност на химиотерапията и лъчетерапията ще изградят здраво тяло. Това е мое лично мнение и то се споделя от мнозина, но всеки сам избира пътя си към живота. При процедурите на системно едночасово баене поразените места от рака реагират с обостряне на болка, след което не само външният вид, но и медицинските изследвания показват буквално топене и липса на вече регистрираните поражения.

- Доколкото знаем, голяма част от здравословните проблеми се обострят от определени храни…

- В практиката си срещам хора с язви и колити. Това са група заболявания, които поразяват лигавицата на стомашно-чревния тракт, по-специално тънките черва и дебелото черво. Отключват се предимно от подсъзнателни настройки, насочващи повишено напрежение или емоционален стрес към конкретните части на организма. Постоянно високото кръвно налягане, наречено хипертония, също е от психо-соматичен произход. Ето защо определени храни не отключват тези заболявания, а само ги обострят при вече наличното психо-емоционално предразположение. При процедурите ми от баене се наблюдава обостряне на техните симптоми, а след това и трайна липса на съответните оплаквания. При отстраняването им, колкото по-голяма давност имат, толкова повече усилия и затруднения ми създават, затова отбягвам да се занимавам с оплаквания, утвърдили се с прекалено голяма давност.

- С какво бихте посъветвали нашите читатели?

- Напоследък списъкът със заболявания на психическа и психо-соматична основа се разраства все повече и повече. Хората не осъзнават, че става въпрос за пандемия или чума. При много от оплакванията лекарите се затрудняват още при самото им диагностициране, а да не говорим при лечението им. Методите им не включват духовни практики за душевно релаксиране и отстраняване на стреса. А неизлечимото е лечимо с активиране на вътрешните ни духовни сили. В това се състои и делото ми – чрез специализираното баене да ги активирам. Ние можем да си помогнем много със силата на положителните си емоции и самовнушението. Всеотдайната емоционално разпалена молитва векове наред е играела тази роля. Това е психологически закон, от който за жалост ние не се възползваме. Стресът не поразява безразборно човешките органи и техните функции, защото е съпроводен с подсъзнателни програми, направляващи го – кое в организма да излезе извън норма и до каква степен да бъде поразено. Както има положителни, така има и негативни психологически способи на атакуващо внушение, обсебване, телепатично програмиране, омагьосване и психоатаки. Този, който убива духът ни с негативни подсъзнателни послания, убива и тялото ни, затова нека се грижим не само за тялото ни, но и за духовното ни енергийно състояние. Нека се борим за оцеляване, без да нарушаваме нечии чужди права!

Али Шуган

Източник: http://starozagorskinovini.com/

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Есед
Всичко се лекува, трябва само да се намерят истински хора.
ивелина
често се разболявам,образуват ми се кисти постоянно и ми се стовари втори спонтанен аборт,на какво може да се дължи...
daniela kamenova
Mojeteli da pomognete imam problem s zdraveto
P.PAVLOVA KAK DA SE SVARJA S VAS
Анонимен
i az imam okr leka forma dali go lekuva
Виж още отзиви
Коментирай
loading...