PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Водолечение

Водолечение

  1. Водолечение
  2. Поливане
  3. Вани
  4. Компреси
  5. Обвиване
  6. Пийте много вода

Пийте много вода

Изпивайте дневно от 6 до 8 чаши вода. Тя трябва да бъде студена, защото по-бързо се абсорбира от топлата. Не чакайте да почувствате жажда, за да посегнете към водата. От особено много вода се нуждаят бременните и кърмачките, хората с болни бъбреци, предразположените към запек или стомашни разстройства. Водата поддържа и подхранва мускулите. При тежки физически натоварвания поемайте повече течности - пийте по половин чаша на всеки 15 минути. Механизмът на тялото работи безупречно - той винаги изхвърля излишните течности.

За до бъде кожата ви млада, пийте на ден по 8 чаши вода!

Астмата също иска вода

Човешкото тяло се състои от три четвърти вода и тя се използва за всички функции. Също така и за дишането. Когато организмът е заплашен от липса на вода тялото си произвежда хистамини, които предотвратяват загубата на водата. При астма тези хистамини предизвикват свиване на мускулатурата на бронхите и по такъв начин предотвратяват изпаряването на още вода от белите дробове. По този начин, обяснен съвсем простичко, се стига до пристъпите на астма. Човек отделя ежедневно половин литър течност чрез изпотяване, един литър губи чрез дишане и още литър и половина чрез урината. Цялото това количество трябва да бъде възстановено - с нормално количество изпита вода. Повечето хора обаче пият много по-малко от необходимото и този вреден навик води до много страдания.

Водата измива всички болести

Да се лекуваме с обикновена вода? Няма нищо необичайно в тази рецепта. Тя е дошла от дълбока древност. И е основана на вярата на нашите предци в мистичните възможности на водата.

Изстинахте, хрема, всичко ви боли. Опитайте следният абсолютно безвреден метод: изпийте една след друга 5-6 чаени чаши гореща вода и хубаво се завийте. Сякаш сте в суха сауна. Изпотявате се добре. Повторете процедурата няколко пъти. Изстинката минава за ден-два.

С обикновена вода можете да подобрите не само физическото, но и психическото си здраве. С гореща вода можете да премахнете и душевното си напрежение. Поставете ръцете под струя гореща вода и останете така няколко минути. След 1-2 минути ще почувствате как топлата вода ви успокоява, премахва емоционалното натоварване. Помнете: водата поглъща всякаква информация и енергия. Ако трябва да премахнете лошо биополе, депресия и възбуда - вземете горещ душ. Достатъчно е само да измиете ръцете си: това е най-възприимчивото място в нашия организъм. Точно затова всички екстрасенси, които лекуват, веднага след сеанса измиват ръцете си. Точно затова, веднага, щом човек, се прибере вкъщи трябва да измие ръцете си, за да изчисти чуждото биоенергетично влияние.

Всяка сутрин, щом станете от сън, трябва да изпиете чаша топла вода. Стомашно-чревната система на организма също така има нужда от почистване.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...